TRABZON / SÜRMENE - Sürmene İmam Hatip Ortaokulu

May

Millî Eğitim Bakanlığınca, tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" yeni müfredat taslağı, "https://gorusoneri.meb.gov.tr" adresinden kamuoyunun görüşüne sunuldu. Yeni müfredat taslağı için internet sitesi üzerinden bir hafta süresince görüş bildirilebilecek.

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Halil İbrahim REVİ,  Kadınlar Gününde Okulumuzu Ziyaret Ederek Öğretmenlerimize Çiçek Hediye Etti ve Kadınlar Gününü Kutladı.

Kendilerine Teşekkür Ediyoruz.

Şbt

Çağlayan İmam Hatip Ortaokulu'na Müdür Yardımcısı olarak atanan Kenan hocamızı makamında ziyaret ettik.

Şbt

Bu Başarısında emeği geçen Türkçe Öğretmenimiz Muhammet Ali ÇETİN 'e teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Şbt

Sürmene Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü'ne teşekkür ederiz.

Emeği geçen Türkçe Öğretmenimiz Muhammet Ali ÇETİN 'e teşekkür ediyoruz.

Ayrıca emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Şbt

Öğrencimiz ilçe genelinde yapılan Akıl ve Zeka turnuvasında 3.  Olmuştur. Öğrencimizi ve emeği geçen Hamza öğretmenimizi tebrik ederiz.

Sabır Değeri ile İlgili Veliye Mektup

2024 Lgs Örnek Soruları

Ock

Karnelerimizi Aldık Tatil Başlasın.

Ock

2024 Teknofest Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi.

Ock

İlk Dönemin Son Haftasında Derslerimizi Etkinlik Merkezli Yaptık.

Ock

Okulumuzda Tüm Sınıflarımıza Bilinçli Enerji Tüketimi Konulu Eğitici Sunumlar Verildi.

Ara

Okulumuzda  '' Kadına El Kalkamaz'' Hakkında Konferans Verildi.

Ara

Merhamet konusunu işleyen öğrencimiz cuma günü İstiklal Marşı töreninden önce ödülünü aldı. Kendisini tebrik ederiz.